Πεντέλη, 16 Νοέμβριοu 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5η Εθελοντική αναδάσωση για το 2016 από τον Σ.Π.Α.Π., το Δήμο Κηφισιάς και τον ΣΚΑΪ στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 5η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης, "Φυτεύω ένα δέντρο, συμβάλλω στην ελπίδα" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 10 π.μ. στην περιοχή του "Κοκκιναρά" (τέρμα οδού Ξενίας) στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:
Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας στον Κοκκιναρά.

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.

Ο ΣΡΕ θα παρευρίσκεται με αντιπροσωπευτική ομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου ήμερες και ώρες λειτουργιάς του Συλλόγου καθώς και στo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@grc.gr

Πηγή: http://spap.org.gr/