Πεντέλη,  Μάρτιος 13, 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3η Εθελοντική αναδάσωση για το 2017 από τον Σ.Π.Α.Π. και το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" και η SCA Hygiene Products A.E., συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 3η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις 10 π.μ. στην περιοχή του "Κοκκιναρά" (τέρμα οδού Ξενίας) στην Κηφισιά.
Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.
Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη Αναδάσωση θα συμμετέχει η  SCA Hygiene Products A.E., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, τόσο χορηγικά, όσο και με την παρουσία στη δράση των εργαζομένων της. Η SCA είναι διεθνής σουηδική εταιρεία υγιεινής και παραγωγής χαρτιού, γνωστή παγκοσμίως για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες και δράσεις της. Η SCA διαθέτει πολλά δημοφιλή brands, που διατίθενται σε 100 χώρες, μεταξύ αυτών τα Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse και Demak Up.

Χορηγοί της Δράσης: ΒΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Nestle, Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία Μαραθώνα, Ομοσπονδία Δράσεων Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες και ο γεωπόνος Γεώργιος Γραίγος.

Συμμετοχή επίσης έχει δηλώσει η Β3 Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ.

Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας στον Κοκκιναρά. Δείτε Χάρτη

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 8033622.


Πηγή: http://spap.org.gr/


Ο ΣΡΕ θα παρευρίσκεται με αντιπροσωπευτική ομάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου.