3 Νοεμβρίου 2013


Συμμετοχή του ΣΡΕ στην 3η αναδάσωση
στο Πεντελικό Όρος από τον ΣΠΑΠ.

     Κυριακή 3 Νοεμβρίου ώρα 10 το πρωί και με σημείο συνάντησης στην θέση "Πηγή Καρακαντά", πραγματοποιήθηκε η τρίτη αναδάσωση για το 2013, σε ακόμα μία από τις πληγωμένες περιοχές του άλλοτε πανέμορφου Πεντελικού Όρους.
     Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Πατούλης με την συνεργασία του ΣΚΑΪ, διοργάνωσε και αυτή την δενδροφύτευση, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους του περιβάλλοντος, να περάσουν ένα δημιουργικό πρωινό Κυριακής στις πλαγιές του αγαπημένου βουνού. Μία ακόμα ευκαιρία, να προσθέσει κανείς με την εθελοντική προσφορά του, νέες μικρές, δροσερές ελπίδες, στην θέση κάθε καμένου κορμού. Η πρόσκληση βρήκε ανταπόκριση από φίλους κάθε ηλικίας που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων μας.
     Όπως πάντα ο ΣΡΕ ήταν εκεί. Με μέλη του, που όπως και τις προηγούμενες φορές, διακρίνονται για την ευαισθησία τους στην ομορφιά και την αναγκαιότητα ενός υγιούς περιβάλλοντος. Φύτεψαν με κέφι πολλά μικρά δενδρύλλια. Βλασταράκια, γεμάτα υποσχέσεις για το αύριο αυτού του τόσο υπολογίσιμου πνεύμονα της Αττικής γης.
     Ο ΣΡΕ ευχαριστεί και πάλι τους εθελοντές, μέλη του, γι' αυτήν την ευγενική προσφορά τους.


Από την συντακτική ομάδα του ΣΡΕ
sv1cas