Καλούμε όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση, (Συλλόγους, Μ.Κ.Ο., Συλλόγους εθελοντών κλπ), από όλη την Ελλάδα να μας τιμήσουν, με την παρουσία τους.
Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος έμποροι (αντιπρόσωποι και μη), κατασκευαστές με συσκευές και υλικά τηλεπικοινωνιών, εκδόσεις και άλλα προϊόντα προς ενημέρωση των Ραδιοερασιτεχνών και των φίλων της ασύρματης επικοινωνίας, καθώς φυσικά και ιδιώτες.

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για κρατήσεις θέσεων, συμπληρώνοντας, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την φόρμα συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο φάξ του συλλόγου 210-6129469  η συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@grc.gr

Η φόρμα συμμετοχής με την οποία αποκλειστικά, θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων, θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου τις επόμενες ημέρες.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
8ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR
Δελτίο Τύπου
21.11.2016



Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος με απόφαση του ΔΣ, και προσφέροντας την δικιά του βοήθεια στην Ιδέα του Ραδιοερασιτεχνισμού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι, διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου το 8ο χειμερινό Hamfest Bazaar στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ".  στην Ελλάδα.



Δείτε στον χάρτη την τοποθεσία της εκδήλωσης...

Φόρμα Συμμετοχής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχουν αποστείλει ήδη, θα πρέπει να ξαναστείλουν την νέα δήλωση συμμετοχής, ορθώς συμπληρωμένη και ισχύει από τις 23/12/16 και έως τις 11/12/16.
Καμία συμμετοχή ΔΕΝ θα γίνει δεκτή με οποιαδήποτε άλλο τρόπο.!! π.χ.
  1) αποστολή φόρμας συμμετοχής παλαιοτέρων χρόνων,
  2) αποστολή απλής σελίδας φαξ,
  3) αποστολή απλού ηλεκτρονικού μηνύματος,
  4) τηλεφωνική κλήση σε άτομα του ΔΣ, κλπ.

Η εκδήλωση θα γίνει, στις 18 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, από τις 9.00 έως τις 15.00 για τους επισκέπτες.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο  Αμαρουσίου "Σπύρος Λούης",  Βας.Ολγας 8, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ.

Για πληροφορίες στο τηλ. 6933230000 ώρες Καθημερινά 18:00 - 21:00

Παρακαλούμε όπως τηρηθούν σχολαστικά τα τελικά, χρονικά πλαίσια στην φόρμα συμμετοχής ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να προμηθευτούν την απαραίτητη ΚΑΡΤΑ ΕΚΘΕΤΗ για την εκδήλωση, κατά την προσέλευσή τους.


Για όσους επιλέξουν να ερθουν στην εκδήλωση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουν τις παρακάτω επιλογές:

Με τον Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ - Σταθμός Αμαρουσίου)

Με τις παρακάτω γραμμές ΟΑΣΑ

Στάση Αμαρουσίου "Τσαλδάρη"

Στάση Αμαρουσίου "Σχολεία"

Στάση Αμαρουσίου "Πλατεία Πίνδου"

Τελευταίες χρήσιμες πληροφορίες.
Οι εκθέτες μπορούν να φέρουν καλώδιο για λήψη ρεύματος στην θέση τους, από την περιφερειακή εγκατάσταση τροφοδοσίας που θα υπάρχει περιμετρικά των τραπεζιών.
Συχνότητα επικοινωνίας: δίαυλος RU-97 (439.325, -7.600, tsq 77)
Συντεταγμένες εκδήλωσης: N 38.0570824    E 23.8062681
Η είσοδος για τους επισκέπτες θα ανοίξει στις 09.00