INDELEX EXPO "Electronica" 2016


Στις 27 Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και για τρεις ημέρες, ως και την Κυριακή 29 Μαΐου, για μία ακόμα φορά, πραγματοποιήθηκε, (για 7η κατά σειρά), η γνωστή σε όλους μας Electronica, (σε μορφή ειδικών εκθέσεων) πλέον, της Expo Line.

Η Indelex / Electronica, αυτή τη φορά μας υποδέχθηκε, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κτηρίου Ξιφασκίας, στο χώρο του παλαιού δυτικού αερολιμένα Αθηνών, η πιο απλά στο "Ελληνικό". Από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, κάθε μέρα. Εν μέσω κρίσης και παρόλα αυτά η έκθεση κατάφερε να σταθεί στα πόδια της αξιοπρεπώς. Όπως και οι "παράλληλες", ειδικές εκθέσεις SECURE EXPO και η DROME EXPO για πρώτη φορά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προχωρημένη, αυτή τεχνολογία. Έτσι ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών, επαγγελματίες ή fan, συνεπείς στο καθιερωμένο ραντεβού ήταν εκεί, όλες τις ημέρες.

Στο περίπτερο με το Νο S-18A βρισκόταν ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος - Σ.Ρ.Ε. τιμώντας και υποστηρίζοντας σταθερά την έκθεση αυτή. Χωρίς πολλά πολλά, με μία λιτή παρουσία εφέτος, μα με μία καινοτόμο ιδέα - κατασκευή, που "έκλεψε" το ενδιαφέρον, (φορητός σταθμός επικοινωνίας σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης), σε πλήρη παρουσίαση και λειτουργία, γεμάτη περιεχόμενο. Κατασκευή, που σχετίζεται άμεσα με την αδιάλειπτη και επαινετή δράση των εθελοντικών, εσωτερικών ομάδων του Σ.Ρ.Ε. όπως οι Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών. !

Μέλη του Συλλόγου με μόνιμη παρουσία, μαζί τους μέλη του Δ.Σ. στάθηκαν όλες τις ήμερες στο ύψος των περιστάσεων, επανδρώνοντας τον χώρο του περιπτέρου και δίνοντας ασταμάτητα όσες πληροφορίες ζητούσαν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μας.
Αρκετοί που δεν έτυχε να έχουν προηγούμενη εμπειρία του αντικειμένου, μάθαιναν για πρώτη φορά τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία Ραδιοερασιτέχνη. Κάποιοι προχωρώντας περισσότερο, έδειχναν ενδιαφέρον προκειμένου να ενταχθούν και οι ίδιοι στο δυναμικό της υπηρεσίας, ρωτώντας τις προϋποθέσεις μέσω του Συλλόγου γι αυτό.    

Ο Σ.Ρ.Ε. για άλλη μία φορά, ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης για την αρμονική συνεργασία καθώς και ιδιαίτερα, όλα αυτά τα παιδιά, μέλη του για την τόσο καλή, ακούραστη και φιλική τους διάθεση απέναντι σε όλους τους επισκέπτες καθ' όλο
το μακρύ καθημερινό ωράριο.  

Μπορείτε να δείτε για την έκθεση επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο. http://www.expoline.gr/el/

Γιά το SZ1GRC.
Από την συντακτική ομάδα του Σ.Ρ.Ε.