Κυριακή 24 Ιουλίου 2016: 3o Εθελοντικό Πότισμα για το 2016 από τον Σ.Π.Α.Π. στο Πεντελικό


ΟΟ Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με το 3οΕθελοντικό Πότισμα στις αναδασωμένες κατά το χειμώνα περιοχές,πλησίον του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στις 9 π.μ. σε συνεργασία με το Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.
Η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.
Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.
Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.
Οδηγίες πρόσβασης:
Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.Ο ΣΡΕ θα παρευρίσκεται με αντιπροσωπευτική ομάδα.


Πηγή: ΣΠΑΠ