ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/02/2018

"Αλληλεγγύη" στο δήμο Χαλανδρίου.

Επειδή ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.) επιθυμεί να βρίσκεται όσο γίνεται πιο κοντά στα γεγονότα και να τα βιώνει εντός τόπου και χρόνου, ώστε η κοινωνική δράση του να είναι δημιουργική, να έχει ανθρώπινο πρόσωπο και να συνάδει με τις τρέχουσες ανάγκες, δηλαδή τα καλέσματα των συνανθρώπων μας, ξεκίνησε ένα ακόμα είδος δράσης. Πάντα μέσα στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς. Την συλλογή τροφίμων, για την ενίσχυση των κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου.

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ευγενική προσφορά των μελών και του ίδιου του συλλόγου, ήτοι διάφορες ποικιλίες από ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, σάλτσες, ζάχαρη, είδη υγιεινής, κλπ.
Συγκεντρώθηκαν στα γραφεία, καταγράφηκαν, φορτώθηκαν και στην ώρα τους παραδόθηκαν ως ενίσχυση, βάση του προγράμματος "Αλληλεγγύη". Η δράση διεκπεραιώθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου, το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018, παρουσία της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου, Κος Ευγενίας Κατούφα με απόλυτη επιτυχία αν κρίνει κανείς από την πολύ μεγάλη προσέλευση υλικών και ανθρώπων. Συγχαίρουμε τον δήμο Χαλανδρίου για αυτή την ευαισθητοποιημένη δράση για τους συνανθρώπους μας.

Οπωσδήποτε δε, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου, (ΣΡΕ) που μέσα σε μία εποχή με τόσες οικονομικές πιέσεις ευαισθητοποιήθηκαν τόσο, ανταποκρίθηκαν και μέσω του συλλόγου προσέφεραν όλες αυτές τις ποσότητες τροφίμων.
.
Δεν ξεχνάμε ότι αυτή ήταν μία ακόμη αποστολή, έχει προηγηθεί ήδη στις 30 Ιουνίου 2017 μία ακόμα προσφορά του Σ.Ρ.Ε. , για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου στην Συναυλία Αλληλεγγύης ενώ και στο παρελθόν, με τον ίδιο τρόπο είχαν σειρά ακόμα δύο δήμοι, (κοινωνικά παντοπωλεία δήμων Κρωπίας και Αμαρουσίου).

Από την συντακτική ομάδα του Σ.Ρ.Ε.