Δελτίο τύπου 22 Φεβρουαρίου 2016

Μαρούσι Αγώνας Δρόμου "Σπύρος Λούης" 2016

Την Κυριακή 21η Φεβρουρίου 2016 και για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου αφιερωμένος στον μεγάλο Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Μαραθωνίου Σπύρο Λούη.

Περισσότεροι από 1500 αθλητές, κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος τιμώντας με την προσωπική τους προσπάθεια έναν αγώνα που δίκαια πλέον καθιερώνεται ως θεσμός αυτής της πόλης.
        
Η εκκίνηση δόθηκε στις δέκα το πρωί, με έναν ήλιο που χαιρόταν μαζί μας κάθε στιγμή αυτού του αγώνα. Οι διαδρομές χωρισμένες σε δέκα, πέντε και για τους λιλιπούτειους αθλητές ένα χιλιόμετρο, κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος του δήμου και ανταποκρίνονταν στις δυνατότητες αντοχών των δημοτών όχι μόνο των καλά προπονημένων αθλητών αλλά και των ερασιτεχνών.
       
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, με την έμπειρη και πολυπληθή ομάδα των εθελοντών του και τον κατάλληλο εξοπλισμό τους, κάλυψε και αυτή την χρονιά τον αγώνα συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξή του. Ενώ θεωρεί τιμή του την πρόταση του Δήμου για την ανάληψη αυτής της δράσης. Συγχαίρει δε τους διοργανωτές για τον άψογο και μελετημένο σχεδιασμό του, τις βελτιώσεις από την περασμένη χρονιά και την θετική διάθεση για την προσφορά μιας τόσο σημαντικής για τους δημότες εκδήλωσης, που σαφώς περιέχει το μήνυμα ενός υγιούς τρόπου ζωής για παιδιά και μεγάλους.
       
Δεν μπορούμε ακόμα να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στην ευχάριστη όσο και τιμητική για όλους μας έκπληξη, τόσο στην εκκίνηση όσο και στην απονομή των επάθλων, να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους δύο εγγονούς του μεγάλου εκείνου Μαρουσιώτη αθλητή, τους Σπύρο και Νίκο Λούη, που πλαισίωσαν εφέτος τις τριάδες των νικητών στο βάθρο. 
       
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Ομάδας Τηλεπικοινωνιών, "Δράσης", που έλαβαν μέρος, για τον υπεύθυνο χειρισμό τους σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης.

Από την συντακτική ομάδα του ΣΡΕ
SV1CAS