7ο  HAMFEST BAZAAR 2015
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Χειμερινό HamFest Bazaar του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και πάλι στο γνώριμο, κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου Σπύρος Λούης.

Με καιρό που 5 ημέρες μόλις πριν, δικαίωσε την ονομασία της εκδήλωσης…. Μιας και ο υδράργυρος από καλοκαιρινές θέσεις βούτηξε, για να είναι συνεπής με το ετήσιο ραντεβού του μαζί μας….

Με έναν όμως φιλόξενο ήλιο πού αγκάλιασε όλη την ημέρα όλους και τους ώθησε για μία κοντινή εξόρμηση … μετά την επίσκεψη στον χώρο, σε κάποιο κοντινό ταβερνάκι η σε καφετέρια….

Έτσι με επιτυχία "έτρεξε" και αυτή η διοργάνωση, μέσα στην δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε όλοι μας, αφού συγκέντρωσε εκθέτες απ' όλη την Ελλάδα μέλη του και μη, όπως και επισκέπτες, που για μια ακόμα χρονιά μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σκοπός αυτού του "θεσμού" πλέον, παραμένει η πανελλαδική συγκέντρωση των φίλων του ραδιοερασιτεχνισμού στον συγκεκριμένο τόπο, όπου δίνεται η ευκαιρία ανάμεσα σε μιλιούνια εκθέματα που αφορούν στο hobby και τα περιφερειακά του, να βρεθούν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα παλιοί φίλοι και συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά το αγαπημένο Ραδιοερασιτεχνικό ζευγάρι Θοδωρή και Ράνια "SV1HK", "SV3GLS", να ανταλλάξουν ευχές, να πουν τα νέα τους, να φύγουν ίσως κρατώντας κάτι που ήθελαν να προσθέσουν στα αποκτήματα τους, κάνοντας ακόμα ένα δωράκι στον εαυτό τους και όχι μόνο.     

Ο Σ.Ρ.Ε. Ευχαριστεί θερμά τον (Δήμο Αμαρουσίου), ιδιαίτερα τον Δήμαρχο  και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλη και τους εμπλεκόμενους Αντιδημάρχους, που με την ευγενική του παραχώρηση έδωσε και εφέτος την ευκαιρία της μεγάλης αυτής Ραδιοερασιτεχνικής διοργάνωσης, καθώς επίσης και αυτούς πού μας τίμησαν ως εκθέτες και που πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν από μακρινές πόλεις για να παρευρεθούν στο καθιερωμένο αυτό ραντεβού.

Βέβαια θα ήταν σημαντική παράληψή να μην ευχαριστήσουμε και κάποιους από τους επώνυμους επισκέπτες μας που η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη αλλά μας τίμησε επίσης, όπως ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Κιούσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επικοινωνίες, τα ηλεκτρονικά ανταλλακτικά και τις κατασκευές και ο γνωστός μας κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος "SV1ACI", ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν ανήκει και αυτός στην Ραδιοερασιτεχνική κοινότητα αρκετές δεκαετίες τώρα.

Τέλος καλό λοιπόν με πολλές ευχαριστίες και στους υποστηρικτές του Συλλόγου δωροθέτες, που έτσι υπήρχε και η δυνατότητα να αντικρίσουμε πλήθος χαρούμενα πρόσωπα που ήρθαν να παραλάβουν το δωράκι τους που είχε κληρωθεί…  μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη και το έξτρα μπόνους δώρο του εκδότη κ. Ν. Κασίμη να προσφέρει 5 έξτρα ακόμη συνδρομές δώρο την ώρα της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. του Σ.Ρ.Ε. ευχαριστεί όλα τα άτομα μέλη του, που με την δουλειά τους, συνετέλεσαν στην άριστη διεξαγωγή της όλης διοργάνωσης.
Ραντεβού τον Δεκέμβριο του 2016 με υγεία και πολλές Ραδιοερασιτεχνικές ευχές.


Από την συντακτική ομάδα του Σ.Ρ.Ε. για το SZ1GRC.


Τη λίστα με τους λαχνούς που κέρδισαν μπορείτε να τους βρείτε εδώ.