ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/03/2013                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

"Αλληλεγγύη" στο δήμο Κρωπίας.

           Επειδή ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.) επιθυμεί να βρίσκεται όσο γίνεται πιο κοντά στα γεγονότα και να τα βιώνει εντός τόπου και χρόνου, ώστε η κοινωνική δράση του να είναι δημιουργική, να έχει ανθρώπινο πρόσωπο και να συνάδει με τις τρέχουσες ανάγκες, δηλαδή τα καλέσματα των συνανθρώπων μας, ξεκίνησε ένα ακόμα είδος δράσης. Πάντα μέσα στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς, θα διεκπεραιωθεί προς το παρόν σε δύο διαδοχικές κινήσεις. Την συλλογή τροφίμων, για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων δύο δήμων.

          Ήδη η πρώτη αποστολή έφυγε. Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ευγενική προσφορά των μελών και του ίδιου του συλλόγου, ήτοι διάφορες ποικιλίες από ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, σάλτσες, λάδι, ζάχαρη κλπ. κλπ…
    Συγκεντρώθηκαν στα γραφεία, καταγράφηκαν, φορτώθηκαν και στην ώρα τους παραδόθηκαν ως ενίσχυση, βάση του προγράμματος "Αλληλεγγύη". Σε πρώτη φάση η αποστολή διεκπεραιώθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Κρωπίας (Κορωπί), το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου. Για τον ίδιο λόγο το βράδυ σε μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής δόθηκε συναυλία, με πολύ γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και αντίτιμο εισιτηρίου την εθελοντική προσφορά κάποιων πακέτων τροφίμων. Η συναυλία και ο σκοπός της, είχε απόλυτη επιτυχία αν κρίνει κανείς από την πολύ μεγάλη προσέλευση ανθρώπων. Συγχαίρουμε τον δήμο Κρωπίας γι αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση. 

    Περισσότερες λεπτομέρειες και στον επίσημο ιστοχώρο του ήμου Κρωπίας….
      http://www.koropi.gr/default.aspx?pid=227&NewsCatId=7&parentid=227&newsid=1042

         Οπωσδήποτε δε, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου, (ΣΡΕ) που μέσα σε μία εποχή με τόσες οικονομικές πιέσεις ευαισθητοποιήθηκαν τόσο, ανταποκρίθηκαν και μέσω του συλλόγου προσέφεραν όλες αυτές τις ποσότητες τροφίμων.

          Δεν ξεχνάμε ότι αυτή ήταν η πρώτη αποστολή, ενώ σε μερικές εβδομάδες, με τον ίδιο τρόπο θα έχει σειρά ένας ακόμα δήμος. Η νέα ομάδα τροφίμων έχει αρχίσει να συλλέγεται ήδη έως και τις 05/04/2013. 



Από την συντακτική ομάδα του Σ.Ρ.Ε.