ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Με τίτλο "Κανένα πιάτο άδειο στο τραπέζι" θα γίνει και πάλι φέτος η Συναυλία Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Χαλανδρίου, την Παρασκευή  30 Ιουνίου στο Ευριπίδειο θέατρο της Ρεματιάς. Μετά και την περσινή εμπειρία, η  συναυλία, εξελίσσεται σε ένα γεγονός ενότητας και συμπόρευσης ανθρώπων από διαφορετικές κατευθύνσεις που τους συνδέει η ευαισθησία για την ανάγκη του συνανθρώπου.
Ευγενικά προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική οι καλλιτέχνες/ιδες: 
Γιούλα Αθανασίου, Άννα Βυτινάρου, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Μάκης  Καραβιώτης, Σπύρος Καραβιώτης, Ανδρέας Μαϊστράτος, Άκης Μανισαλής, Γιώργος Μεράντζας, Αλεχάντρο Ντιάζ,  Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Κυριακή Πρωτονοταρίου,  Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Χουβαρδάς και  Dasho Kurti,


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου  ενισχύει περισσότερες από  500 οικογένειες κατοίκων της πόλης, που δοκιμάζονται από την ανεργία, τα χρέη, την έλλειψη ασφάλισης, κάποιες φορές ακόμα και την έλλειψη στέγης.
Σας καλούμε λοιπόν να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο μουσικό βράδυ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας με ένα πακέτο τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως:
Ελαιόλαδο, ζυμαρικά,  αλεύρι, ζάχαρη, χυμός ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, σαπούνια, χαρτιά υγείας, ή άλλα είδη υγιεινής.

Η παρουσία μας απαραίτητη!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 20.30
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος θα είναι εκεί, σας περιμένουμε!

Την Δευτέρα 26.6.2016 ώρα 19.00-21:00 Ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου, για την συλλογή των προϊόντων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου.

Μην ξεχάσετε ...τρόφιμα μακράς διαρκείας μαζί σας.!!!