Δελτίο Τύπου
29-06-2013

      

Αλληλεγγύη στον Δήμο Αμαρουσίου.


   Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, (Σ.Ρ.Ε.) στοχεύοντας σε μία δημιουργική κοινωνική δράση, που ταυτόχρονα να συνάδει με τις τρέχουσες ανάγκες των συμπολιτών μας και διατηρώντας τον σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο, ολοκλήρωσε σύμφωνα με το πρόγραμμά του και την δεύτερη συλλογή και αποστολή "Αλληλεγγύης" για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων των δύο δήμων που ανταποκρίθηκαν στην πρόταση προσφοράς του. 
    Η συλλογή των τροφίμων έγινε μέσα στα πλαίσια της ευγενικής και εθελοντικής προσφοράς των μελών και του ίδιου του συλλόγου.
    Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, σάλτσες, όπως και όλα τα άλλα ήδη πρώτης ανάγκης, χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λ.π. συλλέχθηκαν και καταγράφηκαν στα γραφεία του συλλόγου, φορτώθηκαν και στην ώρα τους παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αμαρουσίου. Πρόκειται για έναν αξιόλογο λειτουργικά και πολύ οργανωμένο χώρο, ταγμένο με το ευλογημένο του έργο να προσφέρει στήριξη στα ασθενέστερα νοικοκυριά του τόπου μας ετούτη την δύσκολη εποχή που διανύει η πατρίδα μας.
    Συγχαίρουμε τον δήμο Αμαρουσίου για την παροχή αυτής της βοήθειας στους συμπολίτες μας και τους αρμόδιους του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" για την τόσο ευσυνείδητη και αποτελεσματική εργασία τους σ' αυτό.   
    Και βέβαια ο ΣΡΕ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του, που για μια ακόμα φορά ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν άμεσα μέσω του συλλόγου την αγάπη τους στους χειμαζόμενους συνανθρώπου μας.     


Από την συντακτική ομάδα του ΣΡΕ
SV1CAS